Uncategorized

Ankande të Repove të Qeverisë për Makina të Sekuestruara Lirë dhe Prona Për Shitje

Nëse nuk keni dëgjuar kurrë ose keni marrë pjesë në ankandet e repove të qeverisë, atëherë nuk e dini se çfarë ju mungon. Në një nga këto ankande publike falas që nuk mund të mposhten askund toke per shitje postim pa pagese Korce, ka marrëveshje për makinat e riposeduara dhe të sekuestruara dhe pasuritë e paluajtshme. Nëse jeni 18 vjeç ose më i vjetër dhe keni një patentë shoferi ose ID të vlefshme, mund të merrni pjesë në një nga këto ngjarje të kursimit të parave.

Ekzistojnë dy lloje artikujsh që do të gjeni në një ankand të repove qeveritare; riposedimi dhe sekuestrimi i pronave të përfituara nga hetimet penale dhe ndjekjet penale, si dhe mospërmbushjet e kredive ose taksat e prapambetura. Qeveria i përdor këto ankande për të kursyer para në kostot e ruajtjes për sasitë e mëdha të pronave që ajo sekuestron çdo muaj. Ata gjithashtu janë në gjendje të kompensojnë shumë nga kostot administrative që lidhen me përpunimin e këtyre mallrave duke kursyer paratë e fituara me vështirësi nga taksapaguesit.

Për shkak se qeveria nuk është e interesuar të bëjë një fitim, por thjesht dëshiron të mbulojë kostot e tyre, ofertat fillestare në këto ankande janë zakonisht shumë të ulëta. Nëse i hulumtoni zgjedhjet tuaja paraprakisht, ka një shans të mirë që mund të kurseni shumë në çdo gjë që zgjidhni të bëni ofertë.

Ja çfarë do të gjeni në një nga këto ankande qeveritare falas:Të gjitha markat dhe modelet e automjeteve. Do të gjeni makina, kamionë, SUV, RV dhe motoçikleta me vlerë shumë nën vlerën e tregut. Shumë nga këto automjete janë më pak se një vit dhe janë në gjendje të shkëlqyer. Shumica e automjeteve të sekuestruara janë rezultat i arrestimeve dhe ndjekjeve penale nga forcat e rendit, që do të thotë se në shumë raste ato janë automjete të nivelit të lartë. Të jesh në gjendje të shënosh një sedan luksoz, makinë sportive ose SUV të mashtruar për më pak se vlera e librit blu është një nga tërheqjet më të mëdha të këtyre ankandeve.